وي در ادامه گفت: مشهد، خراسان رضوي و خراسان بزرگ هزار ساله هميشه به عنوان يکي از قطبهاي بزرگ فرهنگي ميراثي، اجتماعي و اقتصادي مطرح بوده و هست و اصولا قطبهاي زيارتي مهم داخل کشور مانند مشهد، قم و شاهچراغ تاثير زيادي در معرفي اسلام و گردشگري دراند.
وي ادامه داد: بايد براي ديگر کانونهاي مقدس و زيارتي کشور نيز استراتژي کامل و جامعي در زمينه نرمافزار و سختافزار تدوين شده و به کار گرفته شود. از اين رو بايد بستههايي براي اين اماکن زيارتي تهيه و در کشورهاي ديگر توزيع شود و کارگروههاي ويژهاي نيز براي اين امر در سازمانهاي متولي تشکيل شود و حمايت مالي و معنوي انجام گيرد.
دادستان کل کشور بيان کرد: مشهد مقدس همه ساله شاهد جذب گردشگران و زائران متعددي از کشورهاي اسلامي و به ويژه کشورهاي حاشيه خليج فارس است، از اين رو راهنمايان تورهاي مسافرتي نقش سازندهاي بر عهده دارند و بايد با کرامت و تکريم با آنها برخود کرد تا ذائقه خوشي براي آنها به جاي بماند. چرا که هر چه بيشتر در اين امر تلاش و همکاري شود بازدهي مناسبتر و تاثيرگذاري بيشتري را شاهد خواهيم بود.
وي همچنين با اشاره به ترسيم مسير سفر حضرت رضا (ع) گفت: بايد برنامهريزيهاي بيشتري براي ديگر مسيرها نيز انجام شود تا بتوان گردشگران مختلفي را جذب کرد.
وي در پايان صحبتهايش تصريح کرد: بهرهبرداري از جاذبههاي کشور ايران نياز به مديريت، همت و برنامهريزي دارد و مروبرط به جناح يا قطب سياسي خاصي نيست و همه بايد براي توسعه آن تلاش کنند./102
انتهای پیام/